Cauta in farmacia noastra

Abonează-te la newsletter-ul nostru pentru a primi cele mai bune sfaturi, reduceri dar și oferte VIP.

Întrebări Frecvente

Produse

Medicamentele RX nu se pot livra la domiciliu, comanda pe site, sau rezerva, conform legislației în vigoare. Se pot elibera doar de la ghiseu, în baza unei rețete medicale emise de medic.

Informaţii detaliate despre aceste tipuri de medicamente sunt disponibile pe web-site-ul Agenţiei Naţionale a Medicamentului şi a Dispozitivelor Medicale.

Simplu!
Adăugați produsele dorite in coșul dumneavoastră, apoi mergeți la Finalizare Comandă.
Vă recomandăm să plasați comanda folosind un browser actualizat de internet ca Mozilla Firefox sau Google Chrome. 

Da.
Livrăm în toate județele din România prin curierat rapid.

Livrări şi Plăți

Comenzile efectuate de Luni pâna Vineri până la ora 12:00 vor fi trimise prin curier în termen de 24-48 ore. 
Comenzile efectuate de Luni până Vineri după ora 12:00 vor fi trimise prin curier in termen de 24-48 de ore, în functie de disponibilitatea stocului.

Momentan acceptăm atât plata la primirea coletului (ramburs), cât și plata cu cardul online, prin partenerii noștri de la EuPlătesc.ro. In cazul optiunii de plata "Online prin card bancar" veti fi redirectionat catre pagina securizata a procesatorului de plati unde veti completa un formular cu informatiile despre cardul dumneavoastra.

In cazul livrării prin metoda de plată ramburs, plata se face in lei, integral, către comisionarul care efectuează livrarea. Valoarea produselor este cea din momentul confirmării comenzii. Nu se percep alte taxe.

×
Welcome Newcomer